Блейк Лайвли ще замени Сара Джесика Паркър в "Сексът и градът-3" ?

Появиха се слухове, че Майкъл Патрик Кинг е направил нов кастинг за фима "Сексът и градът-3". Нещо повече - той иска да замени... главните героини! За ролята на Кари Брадшоу режисьорът е избрал звездата от сериала "Gossip Girl" Блейк Лайвли.
След като втората част на филма, разказващ за приключенията на четирите верни приятелки, не пожъна очаквания успех, създателите на киноепопеята започнаха да разглеждат други варианти.
"Не е необходимо отново да събираме героините заедно - сподели пред американското списание Grazia източник, пожелал да остане анонимен. - За фенките на филма ще бъде не по-малко интересно да видят как младата Кари покорява Ню Йорк."
"Сексът и градът-3" се базира на новия роман на Кандис Бушнел "Дневниците на Кари" и разказва за преживяванията на 19-годишната Кари през първите три месеца след пристигането ѝ в Ню Йорк от Кънектикът.

При цялото си желание Сара Джесика Паркър не може да се въплъти в образа на младата Кари, ето защо създателите на филма са решили да предложат ролята на Блейк Лайвли, която успя да демонстрира моден "апетит" в сериала 'Gossip Girl'.
Любопитно е, че в "Сексът и градът-3" разказва само за Кари, така че няма да видим нейните верни приятелки.

А Вие как мислите? Удачен ли е изборът на режисьора Блейк Лайвли да замени Сара Джесика Паркър?

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign