Едни от най-скандалните рокли на звездите за 2010 година

2010 година отмина, но ще я запомним с няколко "звездни" рокли, които ще останат в историята на модата като не особено сполучливи, а някои от тях са си направо скандални.

Лейди Гага (Lady GaGa) определено грабна първото място с изключително нестандартния ансамбъл от рокля, чанта и обувки, изработени изцяло от месо, с които се появи на церемонията на MTV Music Video Awards.
Lady Gaga
Певицата M.I.A. също избухна с тоалет на церемонията за връчването на наградите "Грами".
M.I.A.

Американската тенесистка Винъс Уилямс (Venus Williams) даде нова трактовка на "малката черна рокля". На открития шампионат по тенис на Франция "Ролан Гарос" 2010 тя се появи в къса черна рокля и шорти с телесен цвят, които създаваха илюзията за голо женско тяло.
Venus Williams

Риана(Rihanna) също влезе в класациите - тоалетът, с който се появи на немски фестивал може да се оприличи на "гигантска зелена пижама", а цветът бе обявен за ''твърде сложен''.
Rihanna

Когато Бритни Спиърс (Britney Spears) се появи с този прозрачен тоалет, модните критици обявиха, че той ще влезе в историята на модата, а самата поп-изпълнителка ще се запомни като "момичето, което няма огледало и не носи бельо".
Britney Spears

Ще добавим няколко снимки, които ще оставим без коментар. Очакваме Вашето мнение по въпроса...
Charo

Heidi Klum

Rita Wilson

Katy Perry
Bridget Marquardt
Rihanna
Ke$ha

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign