10 Продукта от декоративната козметика, които отиват на всяка жена
Съществуват няколко продукта от богатата гама на декоративната козметика, които отиват на всички жени, независимо от техния цвят на очите, оттенъка на косата или нюанса на тена им. Кои са тези разкрасяващи 'универсални' гримове? 1. Руж в 'прасковен' цвят

"Свежа като праскова' - в това клише се крие повече отколкото предполагате. Ружът в нюанс 'прасковено' е способен на истински чудеса! Ще направи сенките под очите ви по-малко видими, ще заличи визуално сивкавия, повяхнал тен на лицето, ще 'отвее' умората с един замах на четката!

*Ако сте със светла кожа, нанесете го малко под скулите, а ако сте по-мургава преминете с четката точно върху тях. :) 2. Лилави сенки
Виолетовото носи в себе си магия... Какъв нюанс ще изберете зависи изцяло от това какъв цветотип сте (можете да разберете ТУК)
Опушеният грим в лилаво неслучайно е повече от актуален ;)

 3.  Очна линия в тъмносиньо

Нюансът 'navy' е точно това, което Ви трябва, ако искате да омагьосате някого с очите си. Загадъчен и ненатрапчив, той подчертава погледа по неповторим начин. За вечерта са подходящи и сенките в този цвят.

4. Златисти сенки
Перлените златисти сенки не отиват само на смугла кожа, тъкмо напротив - те разкрасяват и дамите с бледа порцеланова кожа, придавайки на лицето им топла 'мекота'. Нанесете ги самостоятелно или в комбинация с кафяв молив /сенки. За вечерта комбинацията черно + златно е перфектна!5. Червено червило
Много пъти сме казвали, че няма жена, на която да не ѝ отива червено червило! Всичко зависи от правилно подбрания нюанс. Можете да прочетете подробно ТУК.

 6. Пудра/перли с бронзиращ ефект
Не случайно това е любимият продукт на звездите. Кожата, целуната от слънцето винаги изглежда по-сияйна и привлекателна. Нанесете бронзиращата пудра в средата на челото, върху бузите, брадичката, шията и деколтето. "Мацнете" малко и във вдлъбнатинката над горната устна и по 'моста' на носа. Видяхте ли как няколко годинки мигом отлетяха? :)

 7. Гланц/блясък за устни в нежен 'коралов' цвят

Подобно на ружа в 'прасковени' нюанси, така и блясъкът за устни в този цвят, подмладява и освежава лицето. Дали има жена, на която да не ѝ отива? Категорично не!

 8. Четворка сенки в кафявата гама
 Всяка жена трябва да има в козметичната си чантичка класическа палитра от сенки за очи в кафявата гама. Освен, че са универсални, те не 'утежняват' излишно очите и създават един естествено изглеждащ, приятен макияж. С тяхна помощ можете да се гримирате както за деня, така и за вечерта. Достатъчно е само да подсилите малко тъмните нюанси и сте готова за нощно парти.

9. Очна линия в цвят тюркоаз

Може би ще Ви се стори невероятно, но няма жена, на която да не ѝ отива този 'морски' нюанс!
 Очертайте окото си (отгоре и отдолу)  плътно до основата на миглите с мек, тюркоазен молив и леко размажете. ако искате по-голяма наситеност - сложете сенки в съюия нюанс върху линията, която сте направили. Ако пък се харесате и без да сте туширали силния цвят, оставете грима си така.

10. Блестящи перлени сенки в тютюнево-бронзови нюанси

Когато искате да придадете по-голяма дълбочина на погледа, без това да е натрапчиво, използвайте сенките в блестящи тютюневи нюанси. Те ще подчертаят красотата на очите Ви и хармонично ще се слеят с цвета на косата Ви, без да изпъкват дразнещо. Светлокожите дами трябва да нанесат продукта по-умерено, а по-мургавите - по-наситено.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign