Блясъкът на коктейлните пръстени

Натуралистичен пръстен-цвете с диамантени листенца от Van Cleef & Arples е мечта на всяка съвременна Пепеляшка. На красотата му, обаче по нищо не отстъпват коктейлните пръстени от бренда Noir например. Цената им е значително по-ниска (средно около 200$). Наистина, те не са изработени от злато и брилянти, но ефектът е не по-малко впечатляващ. Пръстени Noir можете да видите на много 'звездни' пръсти - от Мадона до Лейди Гага. Коктелйният пръстен - това е преди всичко голям пръстен. Идеален вариант за парти или за дамите, предпочитащи по-екстравагантната визия. Тези пръстени набират популярност още през 20-те години на миналия век. Считало се, че звънът от кристалните чаши е в съзвучие с тихия звук от сблъскващите се скъпоценни камъни, с които били обсипани пръстените на модните дами.

Днес коктейлните пръстени могат да бъдат носени не само на светски приеми, но и в ежедневието. Дори ансамбълът от обикновени дънки с бяла ризка и високи обувки перфектно се съчетава с коктейлния пръстен. Той може да бъде както в класическа форма, така и в по-нетрадиционна - животинче, птица, дори насекомо... :)
Ако решите да украсите ръката си с подобно бижу, то трябва да е само едно, в противен случай ще изглеждате 'евтино' и вулгарно. Основният цвят на пръстена може да съвпада с цветовата гама на облеклото Ви или да е в хармоничен контраст с него.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign