Женски трикове: няколко доказани трика за успешна манипулация

Използвате ли разни трикове и хитринки, за да манипулирате половинката си? Дори да отговорите с "НЕ", то сигурно го правите несъзнателно.Ако все още не сте започнали съвсем целенасочено с манипулациите върху мъжката част от населението, никога не е късно да преосмислите приоритетите си и да преминете към действие. Ето най-разпространените манипулативни методи...типично по женски.

1.Сълзите


Наистина учудваща сила могат да имат женските сълзи. Понякога и най-коравият мъж омеква пред гледката на разплакана жена. Много мъже са ми казвали, че се чувстват неловко и направо губят контрол над ситуацията, виждайки жена да плаче. Първата инстинктивна реакция при такива обстоятелства обикновенно е: “Трябва да я накарам да спре, независимо какво ще ми коства това”. Естествено жените много добре осъзнават влиянието, което разплаканите им личица оказват върху силния пол, и съм сигурна, че откакто съществува разумното човечеството, това е най-използваният метод за постигане на целите сред нежния пол.

2.Усмивката

Точно противоположната на сълзите гримаса – усмивката, може да има не по-слабо влияние върху мъжете. Когато пред теб застане същество с ангелско личице, гледащо с умиление и усмихващо се с най-благата усмивка на света, е адски трудно да откажеш това, което ти искат. Докато сълзите могат да породят до известна степен раздразнение и досада, то трябва да си адски първобитен, за да отвърнеш грубо на една усмивчица. Разбира се и силата на засмяното лице е добре позната и използвана при постигане на цели и желания сред моя пол.

3.Закачките

Така нареченото кокетничене не е от днес. Предизвикателното поведение и закачките могат здраво да оплетат някое лице от мъжки пол, дори насреща да не е видял нищо съществено. Понякога трепетното очакване, макар и безкрайно, може да бъде по-сладно от скорострелно развитите, били то успешни, събития. Флиртуването, дори и с лица, които не представляват реален интерес, бива гледано от повечето хора като “курвенски номера”, но реално се оказва много ползотворно за достигане до желан резултат.

4.Демонстрациите

Публичните демонстрации, най-често унижаваши и излагащи другия, са също много разпространено средство за надмощие. Това инфантилно и донякъде агресивно поведение носи много ясно послание: “Направи каквото искам и ще спра да те злагам”. Демонстрациите могат да се състоят и в отказ да се направи нещо, при което директно се накърняат интересите на отсрещния. При този метод има голяма опасност от себеизлагане, но много хора действат на принципа: “Целта оправдава средствата”.

5.Отказана интимност

Този трик се използва при двойки. Обикновенно се прилага след неуспешно постигане на желаното чрез скандал. Изразява се най-често или в “Не ме докосвай” или в отказа да се прави секс, като по този начин се цели да се нарани другия. Обикновенно мъжът първи решава, че предпочита секса пред “истината” и признава “грешките си”, придружено с извинение на своята любима за това, че не е прозрял навреме “правилната гледна точка”. Това е е дин от може би най-резултатните трикове, използвани от жените.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign