Модерни дамски обувки за сезон Пролет-Лято 2011

Тъй като пролетта и лятото наближават, време е да се запознаем с модните тенденции в областта на обувките. Какво ще бъде модерно през предстоящия моден сезон? Тази година дизайнерите са надминали себе си - изборът никога не е бил толкова голям! Съвсем спокойно можем да кажем, че почти няма модели, които да не са модерни :) ...Но все пак, няколко тенденции са безспорен хит. Ето ги  и тях: 


Ярки цветове
След 'спокойните' нюанси от есенно-зимните колекции, дизайнерите са ни подготвили истинска феерия от цветове. През топлия сезон ярките краски ще бъдат модерни не само за дрехите, но и за обувките.

A là naturel

Изключително актуални през топлия сезон ще бъдат обувките от естествени материали - дървени подметки, кожа, коноп, лен, корк...

Оригинални детайли

Обувките, украсени с пищни орнаменти присъстват в почти всички дизайнерски колекции за предстоящия сезон. Рози от плат, ресни, раноцветни кристали и мъниста, пера, пеперудки... Моделите привличат вниманието с уникалния си вид и са идеално допълнение към по-семпло облекло.


Каишки и плетеници

Преди години плетениците бяха особено актуални, тази година тенденцията се завръща. Кожени или от плат, едноцветни или шарени - плетениците и множеството са топ хит!

Масивна подметка

От елегантни до "танкчета" , масивната подметка е една от хитовите тенденции в пролетно-летните обувки за 2011.

Принтове

Рисунките върху обувките не са новост, но продължават да бъдат модерни и през тази година. Прекрасен начин да изразите своята индивидуалност :)

Еспадрили

Еспадрилите периодично се завръщат на модния подиум. За наше щастие те са модерни и през този сезон. Казваме "щастие", защото както знаете, еспадрилите са леки и изключително удобни за носене, а имат и такъв небрежно-романтичен вид... :)

Змийска и крокодилска кожа


 Леопардови шарки


"Балетни" пантофки

Сабо и чехли

Боти


Пролетни и летни ботуши
 "Милитъри" и 'рокерски' стил

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign