Любовна история: Пенелопе Круз и Хавиер Бардем

Приятелството между красивата испанка и харизматичния мачо датира още от 1992г. - 18 години преди Пенелопе Круз да стане съпруга на Хавиер Бардем. В началото на тази година се роди и първото им дете :) Как двама, толкова различни по натура хора могат да бъдат щастливи заедно?

Любовта им пламна през 2007г. и няколко години целият свят чакаше със затаен дъх, кога ще се присъединят към списъка на щастливите холивудски семейства, в който са Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Брад Пит (Brad Pitt), Ванеса Паради (Vanessa Paradis) и Джони Деп (Johnny Depp), Том Круз (Tom Cruise) и Кейти Холмс (Katie Holmes)... Но чаровните актьори не бързаха да се отправят към олтара... Дългоочакваната сватба се състоя през юли 2010-та и бе едно от най-обсъжданите звездни събития за годината. На тържеството бяха поканени само най-близки приятели и роднини на младоженците. Половин година след това - на 26.01.2011г. Пенелопе роди сина си в една от клиниките в Лос Анджелис.

Първата среща межу Хавиер и Пенелопе е била през 1992г. на снимачната площадка на филма "Шунка". Тогава Бардем е бил на 23г., а Пенелопе на 18. Бъдещите звезди са дори са участвали в четири интимни сцени, но романсът не е продължил в реалния живот - Хавиер се влюбва в преводачката Кристин Пейл, а Пенелопе се впуска в бурни любовни авантюри с някои от най-големите звезди на Холивуд...
Един кинокритик язвително бе подхвърлил, че по любовните връзки на Пенелопе Круз може да бъде проследена цялата ѝ филмография. Том Круз (Tom Cruise) и «Ванилово небе», Мат Деймън (Matt Damon) и «Тези прекрасни коне», Никълъс Кейдж (Nicolas Cage) и «Капитан Корели», Матю МакКонъхи (Matthew McConaughey) и «Сахара» - актрисата имаше любовни връзки с някои от най-популярните мъже в света на киното.
Бурният романс между Пенелопе и Хавиер започна след заснимането на филма на Уди Алън "Вики Кристина Барселона". Папараците все по-често улавяха щастливата двойка на кафе, на кинофестивали и коктейли. Доста бързо се разкри и 'тайната' им почивка на Малдивите.
Пред свои близки Пенелопе споделя, че огненият темперамент на Хавиер е заразителен и я кара да се чувства 'по-жива от всякога'. Чаровният испанец често прави малки и съвсем неочаквани изненади на любимата си, което очевидно е спечелило сърцето на г-ца Круз, защото от няколко години насам лицето ѝ наистина сияе.
След раждането на сина им, двамата изглеждат по-щастливи от всякога - на връчването на наградите Оскар те се появиха хванати за ръце и около тях буквално витаеше магията на Любовта :)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign