Обувки Pierre Hardy: Колекция Пролет/Лято 2011


Pierre Hardy, известен френски дизайнер на обувки успя да ни изненада приятно с новата си колекция за сезон Пролет/Лято 2011. За всички дами, които обичат да експериментират с различни модни брендове и  са привърженици на разнообразните идеи, представяме новата колекция на Pierre Hardy и се надяваме, че всяка от Вас ще намери подходящия чифт обувки, с който да освежите пролетния си гардероб.

Колекцията на Pierre Hardy излъчва стил и уникалност, което се дължи на дългогодишния опит и талантът, с който е надарен модният дизайнер. Pierre Hardy започва кариерата си през 1988 г, когато започва да работи за световноизвестната марка Christian Dior. С години упорит труд, стил и уникалност на идеите, Pierre Hardy се издига до висините на модния свят и името му се нарежда до големите имена на Manolo Blahnik и Christian Louboutin.

В новата си колекция обувки дизайнерът е представил модели, които удовлетворяват желанията на всяка дама за различен стил облекло и повод. От елегантните, вечерни обувки, през сандалите с платформи, които са универсални както за ежедневието, така и за официални поводи, като разбира се не е пропусната и ниската, удобна и практична обувка.

Нека се насладим на моделите от колекцията на Pierre Hardy.
Очакваме Вашите коментари и мнения с нетърпение в belladonna-bg.com и не забравяйте да последвате нашата страница за красота, мода и стил във Facebook .


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign