Звездни шедьоври на пластичната хирургия

Колко примера има за неуспешна пластична интервенция? Стотици, ако не и хиляди... Многократно сме обсъждали жертвите на пластичната хирургия (които м/у другото въобще не се считат за такива), затова днес Ви предлагаме да погледнем тези, които не са претърпели разочарование в стремежа си да бъдат съвършени.
Тези холивудски красавици са на върха на славата си и кой знае, може би именно навреме извършената оперативна намеса им е помогнала да достигнат звездния Олимп...
Кейт Хъдзън

Известните дами привличат любопитството, а размерът на бюста им често става предмет на обсъждане в таблоидите. Гърдите на Кейт Хъдзън не са изключение. "Жалко, че природата не я е надарила с хубав бюст.." - от тези що-годе поносими коментари до далеч по-грубите епитети "плоска като дъска" се наложи да премине блондинката. Очевидно с времето подобни подмятания са дотегнали на Кейт Хъдзън, защото тя реши да увеличи бюста си. Направи го с мярка, а резултатът е повече от чудесен.

Ашли Симпсън

По-малката сестра на Джесика Симпсън се прослави не само с песни и реалити шоута, но и с това, че преправи носа си през 2006 година. Отначало Ашли, като повечето звезди, отричаше всичко. Чаровницата бе издадена от... собствения си баща, който разказа в интервю за ринопластиката на дъшеря си. Наскоро Ашли се преобрази още повече - отслабна, подстрига се и промени цвета на косата си - изглежда буквално като друг човек :)

Блейк Лайвли

Говори се, че още преди да нашуми със сериала "Gossip Girl" Блейк Лайвли е прибегнала до услугите на пластичен хирург. Обект на промяна е бил носът на блондинката. Ако това е вярно можем да похвалим девойката за далновидността ѝ: кариерата ѝ пое в стремителен възход след снимките в сериала. А Вие забелязвате ли разлика в лицето на актрисата?

Мегън Фокс

Това е звездата, известна с почти вманиачената си грижа за външния си вид. Затова не е изненадващо, че още в зората на кариерата си Мегън е решила да коригира формата на носа си. Всъщност и преди операцията той е бил с хубава форма, но актрисата е искала абсолютно съвършенство. Резултатът е забележителен, както можете да видите и сами :)

Ашли Тисдейл

Американската кралица на тийнейджърите Ашли Тисдейл се е подложила на ринопластика не от каприз: изкривената носова преграда ѝ е пречила да диша нормално (макар че коя ли от звездите не се оправдава по този начин ;) ) С една операция девойката убива два заека: лекарите не само са коригирали недостатъците, но и са придали на носа и много по-елегантна форма. Изглежда доста по-добре, не мислите ли?

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign