Преливащ грим в пролетни нюанси - Фото урок (Стъпка по стъпка)

Преливащият грим в нежни 'пролетни' нюанси придава допълнителен чар и омекотява чертите на лицето. Ако днешната ни идея Ви харесва, вижте как да се гримирате по този начин:

1. В ъгъла на окото залепете тиксо, за да 'отсечете' края на клепача и да предотвратите лекото размазване на сенки. Нанесете тъмно кафеви сенки с фини брокатени частици от края към средата на окото. Формата на сянката трябва да се получи като крило на самолет.

2. В средата на клепача нанесете перлени бледо лилави сенки, нюанс "люляк". Рамажете ги с четка към кафевите сенки, така че да покрият част от тях.

3. От началото на окото до средата, нанесете оранжеви перлени сенки, нюанс "мандарина". Размажете ги с четка, така че да покриете и част от лилавите сенки.

4. Внимателно отлепете тиксото от края на окото и нанесете тъмнокафеви сенки върху долния клепач, така че да съедините линията с горната. Не нанасяйте сенки във вътрешния ъгъл на окото.

5. Върху горния клепач нанесете тънка очна линия в черно. Във вътрешната част на долния клепач нанесете черен молив (пропуснете вътрешния ъгъл).

6. Нанесете черна спирала върху горните и долните мигли.

Макияжът Ви е готов!

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign