Alien Sunessence Edition Limitee 2011 Or d`Ambre от Thierry Mugler


Thierry Mugler ни остави безмълвни отново! След няколко лeтни парфюма, ви представяме новата версия на вече легендарния Alien - ароматна приказка за цветя, кехлибар и свежи слънчеви акорди. Парфюмеристът на новото издание е Dominique Ropion.

Thierry Mugler Alien Sunessence Edition Limitee 2011 Or d`Ambre пристига на пазара, за да ни предостави изобилието: богатството на витамините, екзотиката и приказната магия на топлината!

На пръв поглед, цялостната концепция на дамския парфюм е обещаваща и изкушава с блестящите нюанси на флакона и аромата,  скрит в него.
Връхните нотки на Thierry Mugler Alien Sunessence Edition Limitee 2011 Or d`Ambre предлагат ярки и свежи аромати на витаминозно киви и тоник - освежаващ коктейл, който стимулира сетивата също като енергията на слънцето.
Сърцето на парфюма е екзотично и поразително. Богатството му е изпълнено с женствен и чувствен аромат на ванилия и орхидея Stanhopea. Комбинацията от тези уханни нотки  напомня на залеза и изкушенията на екзотична градина. Базата на новия Alien е изпълнена с очарователен кехлибар и дървесни акорди, водейки ни по пътя на съдбата, точно като топлината на слънчевите лъчи.
Очакваме Вашите коментари и мнения с нетърпение в belladonna-bg.com и не забравяйте да последвате нашата страница за красота, мода и стил във Facebook .


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign