"Щастието няма размер!" - Мода за пищни дами

Днес ще Ви запознаем с турския моден бренд «Faik Sönmez», който е известен в Европа като производител на висококачествени, красиви дрехи за пълни дами. Слоганът на компанията е "Щастието няма размер". :)
Всичко започва през далечната 1950-та година в Истанбул, когато шивачът Фаик Сьонмез започва да шие дрехи по поръчка. Благодарение на това, че майсторът е имал индивидуален подход към всяка клиентка, съобразявал е облеклата, така че те максимално да подчертават предимствата на фигурата и да прикриват недостатъците; и не на последно място - прекрасната изработка и използването на висококачествени материали, Фаик бързо набира популярност сред истанбулските модни среди.
И сега, 60 години след началото на започнатата дейност, компанията продължава динамичното си развитие, все така обръщайки внимание на качеството на кройките, материалите и шева.
Подготовката за следващия моден сезон започва цяла година преди това и продължава непосредствено до началото му. Преглеждат се повече от 35 000 тъкани, от които само около 1000 се отбират за по-детайлен преглед. На финала, във всяка колекция се използват около 150 различни материала. За 6 месеца до началото на сезона се произвеждат повече от 1000 различни модели дрехи, от които след внимателен оглед, в продажба се пускат само около 400 и то най-удачните. При това, ако си харесате дреха във фирмен магазин на бренда и решите да си я закупите, Ви се предлага възможност тоалетът да бъде напаснат изцяло по особеностите на Вашата фигура.
Ето с такава любов и внимание шият «Faik Sönmez» дрехите, предназначени за по-пищните дами, доказвайки, че всяка жена може да изглежда елегантно и да бъде прекрасна, все пак "Щастието няма размер!"
 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign