Джулиан Мур: Красива и на 50 години

Джулиан Мур, която навърши кръглите 50 години, ще бъде лицето на корицата на майския брой на списание InStyle.
В кариерата ѝ може да отбележим няколко десетки роли и четири номинации за "Оскар"; фотосесии за реклами на Bvlgari и между всичко това красивата дама намери време, за да напише няколко книги за деца.
А в пролетния брой на списание InStyle Джулиан изглежда разкошна, стилна и необикновено млада.
В интервю за Том Форд, един от най-харизматичните дизайнери на нашето време, холивудската актриса и майка на две деца разкри своите тайни на вечната младост, които ѝ позволяват да съхрани кожата си свежа и млада.
Джулиан Мур се слави като заклет противник на ботокса и искрено вярва в зрялата красота.
Актрисата споделя: "Аз повтарям на всяка млада девойка, че трябва да се пази от слънцето. Имам много светла кожа и ако я излагах на слънце, сега нямаше да мога да участвам в тази фотосесия. Винаги използвам слънцезащитни кремове и се старая да стоя на сянка."

На въпроса кога актрисата се чувства истински сексапилна, майката на 13-годишния Кал и 8-годишната Лив Хелън отговаря: "Струва ми се, че мога да се почувствам секси само далеч от децата. Докато изпълнявам задълженията на грижлива майка, не мога да си позволя да се държа разкрепостено и разпуснато. За това ми е необходимо да замина с мъжа ми Барт ( Барт Фройндлих - авангарден режисьор) извън града, за да бъдем насаме."
Относно кариерата ѝ като актриса - тя продължава да работи без умора. Един от последните ѝ филми, драмата "Хлое", с провокационен сюжет, в който се описва интимната връзка между две жени, предизвика вълнения сред критиците. Джулиан признава, че в младите си години има подобен опит, когато се увлякла по една жена на зряла възраст и дълго била на границата на грехопадението, докато  в крайна сметка не се оказали в едно легло... Сега, в подобна роля, но на екрана е самата Джулиан в ролята на зрялата жена.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign