Кавалерите са на свършване...или краят на РОМАНТИКАТА...

Чисто ново проучване на застрахователната компания "Sheilas Wheels"  потвърди скритите съмнения на милиони жени по света - кавалерите са на изчезване!!! Повече от половината анкетирани дами (55%) не са били изненадвани с подарък повече от година, а 1/5 от жените (19%) твърдят, че биха предпочели сами да си купят така желаните цветя, отколкото да чакат да им ги купи мъж.

Изследването на разкри, че колкото по-млади са мъжете, толкова липсата на кавалерски маниери и възпитание при тях е по-силно изразена. Всеки един на десет (т.е. 10%) от анкетираните господа под 25 години заявява, пре-подарява получените от друг подаръци , 18% от мъжкото съсловие даряват на половинките си безплатните подаръци, които те сами са получили, а 51% от дамите плащат цялата сметка или половината от нея на първа среща.
24% от анкетираните мъже споделили, че купуват цветя от бензиностанциите, т.е. в последната минута, а 72% от младите мъже на възраст под 25 години пък купували цветя за любимите си "рядко" или "никога". "Смъртта" на кавалерството може би е фактът, че 29% от дамите пък купували цветя за своя съпруг или приятел!!!!
Може би с изчезването на кавалерството едновременно се изпарява и възможността на мъжете да помнят, тъй като 62% от анкетираните не  помнят кога е годишнината от сватбата или началото на връзката им, докато при жените процентите са само 3.
При избора на подаръци дамите прекарват цели 24 дена, влагайки големи усилия и емоции да изберат подходящият дар за възлюбения, докато при мъжете максималният срок е 16 дена, а 31% от тях купуват подаръка предния ден преди събитието.
Служител на компанията, която извършва изследването, споделя: " Мъжете може да се мислят за Принц Чаровни, но изглежда губят много в своите връзки и могат да се поучат от примера на техните родители и баби и дядовци, когато става въпрос за кавалерство и рицарски обноски."
Мили дами, очакваме Вашите коментари по темата в сайта ни:www.belladonna-bg.com и незабравяйте да ни последвате в нашата страница за красота, мода и стил във Facebook.

Източник: www.sheilaswheels.com


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign