Кралски сватбени вълнения: Тапети с диаманти за сватбата на Уилям и Кейт

Световната еуфория по повод предстоящата кралска сватба на Принц Уилям и Кейт Мидълтън достига своя апогей. Сувенирите, които са пуснати на пазара са толкова разнообразни, че човек да се чуди кой от тях да предпочете. Кадифени пантофки с бродирани коронки, кукли Уилям и Кейт, всеизвестните шотландски бисквити със силуети на булката и младоженеца, бижута, торбички от плат с логото на церемонията, безбройни пощенски картички, плакати и още какво ли не....
За да не се дели от общата креативна предсватбена еуфория, английската фирма Graham & Brown пусна на пазара тапети  "Crowns and Coronets" за всички фенове, които искат да съхранят спомените за кралската сватба дори на своите стени.
Белият фон на тапетите е изпъстрен с черни силуети на корони и кралски диадеми.
Дизайнерите от Graham & Brown са стигнали до прозрението, че само едно изображение на кралските знаци не е достатъчно за повода и затова са допълнили умело визията на "кралските сватбени тапети" със скъпоценни камъни. Диаманти, рубини, сапфири и смарагди /естествено фалшиви/ ще украсят Вашите стени, ако си закупите от сватбените тапети. Бижутата за тапетите се продават допълнително, така че купувачите имат ярката възможност да покажат творческа фантазия и да си направят тапети по свой вкус.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign