Летен макияж от Estee Lauder

Лятото е времето, през което всеки си мечтае за почивка. Няма никаква мъка в избора, тъй като целта е известна - ленив релакс край морето... Новата колекция грим от Estee Lauder също е вдъхновена от блясъка на морските вълни, слънцето и топлия, ситен пясък.

Колекцията носи името Bronze Goddes Soleil. Блестящите цветове за очите, устните и ноктите са идеален избор за кожата, целуната от слънчевите лъчи, но могат да разкрасят и дамите, които предпочитат да останат без тен.

В центъра на вниманието е лимитираната палитра сенки за очи Bronze Goddes Island Oasis, водоустойчивите двойни моливи Bronze Goddes ShadowStick Duos в топлите разцветки Gold Bronze и хладните Pink Teal и черната спирала Sumptuous Waterproof Bold Volume Mascara. За устните са създадени трайните глосове за устни Pure Color, придаващи блясък и овлажняващи нежната кожа, а лакът Shimmering Bronze завършва сияйния летен образ.

Палитрата сенки за очи

Перлата на колекцията е лимитираната палитра сенки за очи Bronze Goddes Island Oasis. Тя се състои от шест цвята, съчетанието на които може да подчертае красотата на очите Ви, както през деня, така и през нощта.

Сенките са наситени с топлите пясъчни пигменти на мед, бронз, злато, корал и хладните морски пигменти на перла, сребро и лазур.

Пудра и руж

Бронзиращата компактна пудра е представена в две вариации - матираща и с блестящ ефект.
Лимитираният бронзов руж Bronze Goddes Sea Star Bronzing Blush е с ултра лека формула и е украсен с рисунката на морска звезда. Подходящ е за всякакъв цвят кожа.

Интензитетът и на двата продукта може да варира от лек прозрачен цвят до ефект на траен тен - в зависимост от нанасянето.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign