Колекция булчински рокли от Ian Stuart: "Revolution Rocks!"

Ian Stewart винаги е изпитвал силна страст към модата, изкуството, музиката и театъра. Тази страст е неговата движеща сила, изтласкала го към челните позиции на най-добрите дизайнери на булчински облекла в света.
Завършил своето 'модно' образование в Лондон, Ян специализира дизайн на сватбени и вечерни рокли. Моделите, които е създал още по време на обучението си са отличени с многобройни награди.
Малко по-късно, непосредствено след студентските години, той започва професионалната си кариера в Bellville Sassoon - една от най-изисканите дизайнерски къщи за висша мода в Лондон. Белвил Сасун създават луксозни рокли за известни дами и членовете на Кралската фамилия. Тази работна 'тренировка' запознава Ian с тънкостите в дизайна на роклите 'висша мода'.
Последната колекция булчински рокли на Ian Stewart e е поредното доказателство за неговия ненадминат професионализъм и творчески талант.
Моделите са изключително луксозни, изработени от най-скъпи платове и старинни дантели, украсени с безброй много декоративни орнаменти под формата на панделки, кристали и различни апликации. Тоалетите напомнят за едни отминали времена на принцеси, големи, тържествени балове в огромни зали, звуци на барокова музика и кралски разкош.
Вижте ги сами:


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign