Радост за мъжете: публикуват пълните архиви на Playboy онлайн

Радостни вести за мъжката половина от населението и конкретно почитателите на Playboy. Легендарното списание публикува пълните си архиви в Интернет за всички 57 години от своето съществуване.

Повече от 682 архивни броеве на световноизвестното популярно издание сега ще бъдат достъпни онлайн на адрес i.Playboy.com. Тук с помощта на специализирана търсачка може да намерите и прочетете статии, написани през годините за Playboy от велики писатели от ранга на Кърт Вонегът, Джон Ъпдайк, Джек Керуак и др.
Абонаментът за новата услуга на Playboy ще струва на читателите $8 за месец, $60 за година или $100 за две години.
Тиражът на печатното издание в последните няколко години има спад на продажбите: от 3,5 милиона екземпляра през 2006г. до 1,5 милиона през 2010г., затова редакцията на списанието търси нови начини, с които да привлече и разшири читателската аудитория.
Ето защо изданието е адаптирано като притурка към ултрамодерните iPad.

В "горещия" момент, в който Playboy се разпростира в Интернет, неговият основател - 85-годишният Хю Хефнър се готви за сватба с 25-годишният топ-модел Кристал Харис. Бъдещият жених вече е направил предложение, придружено с пръстен за 90 000 долара.
Датата на събитието е определена за 18 юни. Приятели и близки на бъдещата семейна двойка вече получават покани. Очаква се на сватбата да присъстват около 300 гости.
"Въпреки, че поканите изглеждат обикновени, върху тях има розови и тюркоазени Swarovski." - споделя щастливата 25-годишна младоженка.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign