Бижута в стил "Карибските пирати" с камъни Swarovski

Световната премиера на "Карибските пирати: В непознати води" е факт. За секунди лентата се превърна в най-касовия филм до момента. За всички почитатели на приказния свят на Джак Спароу вече са достъпни и бижутата в стил "Карибски пирати", обсипани с кристали Swarovski.
Бижутерийният бренд Swarovski в сътрудничество с компанията Walt Disney пускат на пазара ювелирна колекция, чийто дизайн се основава на новия филм от пиратската сага и на конкретните украшения, които носят Джак Спароу и Анжелика.

В "пиратската" колекция може да видим медальон, който е точно копие на бижуто, което носи Анжелика, инкрустиран с кристали на стойност 230 долара. Сребъреният пръстен във винтажен стил, който украсява пръста на Джак Спароу и е богато украсен със зелени мини-кристали Swarovski, струва 180 долара.
"Ние създадохме ефект върху металните повърхности, който прави скъпоценните украшения с оригинална, състарена визия, точно каквито са носили пиратите през XVII и XVIII век." - споделя Натали Колин, креативен директор на Swarovski.
Колекцията "Карибски пирати" е разделена на няколко идейни линии:
"Анжелика" - тук може да намерите метальони и колиета с ножове и писторети.
"Открито море" - компас на верига, който носи героят на Джони Деп, гривни с черепи, котви, бутилки ром и т.н.
"Черната перла" - тази линия включва пръстени, колиета, обеци и други бижута от черни кристали.
"Череп и меч" - това е линията за истинските мъже - гривни и пръстени с черепи.

Всички бижута от новата "пиратска" колекция могат да се поръчат в онлайн-магазина на Swarovski. Цените на бижутата варират от 85 до 250 долара и са напълно приемливи.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign