Модата в маникюра за Лято 2011 през ноктите на звездите

През този сезон маникюрът на звездите ни изненадва с невероятния си колорит. Ноктите на известните дами са оцветени във всички багри на дъгата!
И тъй като именно светските лъвици са тези, които първи демонстрират последните модни тенденции, предлагаме Ви да разгледаме какви са актуалните предложения в маникюра за топлия сезон на 2011-та година :)

 Нюансите на розовото и розово-червеното. Дълго време ярко розовият маникюр е предпочитан избор за горещото лято, тази година също не е изключение. Изберете матов лак в нюанс фуксия и накарайте ноктите си да заблестят! :)
Наситеното, портокалово-оранжево е безспорен хит за този сезон. Не го пренебрегвайте! Слънчево, свежо, заредено с настроение, оранжевото ще внесе глътка жизнерадостна енергия в деня Ви.
Матов или брокатен лак - изборът е свободен!
"И замириса на море..."
Синьо като небето, синьо като морето или пък синьо, като тюркоаз... Лятно, красиво и  интересно! :)
 Кралят на цветовете - лилавото... Нима може без него?! На път да се превърне в класика, лилавият маникюр, във всички нюанси на този прекрасен цвят е една от актуалните линии и през този сезон.
 Интригуващите супер-матиращи лакове също не отстъпват позициите си! Макар и малко 'по-невзрачни' на фона на ярките цветове през лятото, те са чудесен избор за дамите, предпочитащи ненатрапчивия, но оригинален външен вид.
 Бляскавият, шоколадово-вишняв маникюр на чаровницата Шерил Коул определено грабна вниманието ни!
Подберете брокатен лак в този нюанс и няма да сбъркате! Фатализъм, умело подправен с нотки на сексапил и изисканост. Особено пък в съчетание със загара, който ще придобиете през слънчевите дни!
Деликантността на пастелните нюанси на розовото и бежово-розовото никога не е излизала от мода. И това не е случайно - непретенциозни цветове, а също така и идеален вариант за бизнес дамите.
 Жълто като слънце, жълто като мед, жълто като лимон... Почти си го тананикаме... :)
Още един ярък цвят, модерен и актуален за топлия сезон.
Класиката и сексапила на червеното! Има ли нужда да казваме повече?! :)))


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign