7 Съвета как визуално да издължите фигурата

Мислите, че не сте достатъчно висока и се притеснявате от ръста си? Когато сте сред група хора се чувствате дискомфортно заради миниатюрността си?

Разбира се, обувките с висок ток са в състояние да оправят нещата, но уви, понякога е трудно да се издържи цял ден на високи токчета. Ако Вие сте от хората, които са недоволни от ръста си и бихте искали да сте по-висока, то опитайте да се възползвате от следващите съвети как правилно да подбирате облеклото, обувките, бижутата и аксесоарите, така че това визуално да прибави още няколко сантиметра към ръста Ви.

1. Избирайте дрехи с вертикални линии и ивици. Те не само визуално издължават фигурата, но и я вталяват.

2. В гардероба Ви трябва да присъстват вертикални елементи. Пуловерите и блузите трябва да бъдат с вертикални предни елементи под формата на орнаменти, обшивки, ципове или копчета. Полите с цепки отпред или отзад също издължават силуета.

3. Отдайте предпочитанията си на ризи и пуловери с V-образно деколте, тъй като то издължава горната част от тялото.

4. Обувките на високи токчета, както и тези на платформа издължават ръста - това е факт. Ако Ви е трудно да издържите цял ден на тънки токчета, можете да се възползвате от актуалните модни предложения, обувки или сандали "wedges" - тоест тези с цяла, висока платформа.

5. Носете аксесоари, които визуално издължават фигурата. Към този тип се отнасят висящите дълги обеци, дългите гердани и колиета и шаловете, преметнати небрежно около врата. Шапките, тъмните очила, тюрбаните и "високите" прически също добавят допълнителни сантиметри.

6. Панталоните трябва да прилягат чудесно към ханша и краката, а дължината им да покрива токовете на обувките.

7. Избирайте едноцветни дрехи - многоцветното съчетание "разсейва" погледа и не допринася за издължаването на фигурата Ви.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign