Приказен мираж в сърцето на Дубай: Хотел One & Only Royal Mirage

Разположен в зашеметяващата с красотата си курортна зона Джумейра бийч, One & Only Royal Mirage е признат за най-стилният хотел в Дубай.
Комплексът е построен в арабски стил и е обкръжен с живописен парк с фонтани и екзотични цветя. Интериорите, създадени с типичния за Изтока ориенталски разкош, напомнят на дворец от приказките '1001 нощ'.
Хотелът се състои от три здания. В основния корпус Palace се намират ресторанти, предлагащи средиземноморска, мароканска и арабска кухня; модерният нощен клуб Kasbar и повечето от стаите за гости.
В частта Arabian Court са разположени три ресторанта с европейска и източна кухня, а така също и два коктейл-бара. Всички стаи на Arabian Court са с изглед към корето.
Най-уединеният корпус на хотела е Residence & SPA. Той разполага с 50 разкошни, изключително луксозни стаи. В същото здание се намира и елитният ресторант The Dining Room и SPA-центърът Givenchy.
На територията на хотела има няколко уединени вили, предлагащи на гостите абсолютен комфорт и най-висока класа лукс, а така също и няколко разкошни апартамента.

Предлагаме Ви да се поразходим из 'палата на Шехерезада' :)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign