Булчинска рокля в лилаво - Вълшебство в сватбения ден

Лилавото е един от най-вълшебните цветове, които съществуват. 'Защо' може би се питате Вие - бързаме да отговорим - защото е събрало цялата страст и плам на червения цвят, като при това е взело и от хладното, мистично очарование на синьото...
Нюансите на този цвят са стотици - от нежната, едва ли не 'свенлива' красота на бледото, розово (или сребристо) лилаво до магнетичното, почти хипнотизиращо усещане, което носи със себе си вишнево-виолетовото.
В древността този невероятен цвят е бил привилегия единствено на царските особи и високопоставените църковни служители.
Може би казаното дотук е достатъчно, за да се съгласите с нас, че надали има друг, по-достоен цвят, който да замени традиционното бяло за сватбена рокля. Особено пък, ако булката е индивидуалист, обича да е извън правилата и е решила да остави всички гости, приятели, роднини и най-вече бъдещият жених със затаен дъх, когато се появи, облечена в пурпурна рокля... :)
Моделът ли? Нека разгледаме няколко предложения:
 
 И тъй като говорим за лилави булчински рокли, кощунство и недопустимо ще бъде от наша страна да не споменем и възхитителната, незабравима сватбена рокля на Дита фон Тийз, сътворена от вълшебната ръка на талантливата Vivienne Westwood:


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign