Rado True Thilnline: Най-тънкият часовник в света

Световноизвестната швейцарска марка Rado пусна на пазарa поредния хит - колекцията Rado True Thilnline. Тя включва най-тънките часовници в света, изработени от high-tech керамика. Въпреки своите размери, а може би и благодарение на тях, новите часовници претендират да извършат една малка "часовникова" революция.
Експериментите с оригиналния, високотехнологичен материал водят началото си от далечната 1986 година и брендът може да се похвали с немалко успехи на това поприще.
Новият свръх-тънък модел часовници става възможен благодарение на щателната преработка на всички детайли, включително и ексклузивния кварцов механизъм. Сложните за производство часовници Rado True Thinline притежават всички основни свойства на high-tech керамиката, и преди всичко здравина и минимално тегло.

Изчистения и елегантен корпус на часовниците, златните разделители на циферблата /умело заменени във модела Jubilé  с диаманти/ и сапфиреното стъкло с изпъкнала форма са основните неща, които ще видите на пръв поглед в новите модели. Корпусът на часовниците е изработен от high-tech керамика, която изглежда като едно цяло с каучуковата верижка.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign