Най-големия шоколадов водопад откриха в Лондон

Космополитната британска столица Лондон не престава да удивява света с нови екстравагантни сюрпризи, свързани със сватбата на века и не само с нея. Оставаме с усещането, че маркетинг-специалистите на местната развлекателна индустрия крият цял арсенал с идеи, които са способни да накарат и най-големия домошар да излезе на улицата и да ги открие.
В лондонския търговски център Whiteleys предлагат на своите посетители да се насладят на гледката и вкуса на най-големия в света шоколадов водопад на фирмата Bompas & Parr, които са специализирани производството на захарни изделия. В специална стая със сюрреалистична визия, която напомня "Шоколадовата фабрика" може да видите гигантски шоколадов водопад, в който циркулират 5 тона шоколад с дебит 12 000 литра на час.
Преди да влязат, посетителите са задължени да дезинфекцират ръцете си и да облекат специално наметало, което да предпази дрехите им от шоколада. След това те спокойно могат да наблюдават няколко минути бурния поток от шоколад, да изпият чашка от чудесната амброзия или да напълнят бутилка шоколад, с който да почерпят приятелите си.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign