Топ 5 най-високо платени модели в света

Световният моден подиум е пренаселен от модерни лица, но върху някои от тях валят милиони долари. Нека видим кои са Топ 5 най-високо заплатени модели в света:

No 1: Gisele Bündchen ($45 милиона)
Gisele Bundchen

Челното място на най-добре заплатените модели в света държи бразилската супер-красавица Жизел Бюндхен, която получава крупната сума от 45 милиона долара,  което е два пъти повече от доходите на следващата конкурентка за челните позиции на високо заплатените световни модели. 30-годишната красавица, която е бивш "ангел" на Victoria's Secret, а сега е настояща г-жа Том Брейди и майка на едно дете, представя малки от ранга на H & M, Dior, Versace, Procter & Gamble.

No 2: Heidi Klum ($20 million)
Heidi Klum
Второ място с 20 милиона долара заема германския топ модел Heidi Klum. Отново бивш "ангел" на Victoria's Secret, тя печели парите си от тв проекти и представянето на големи марки от модния бизнес.

No 3: Kate Moss ($13.5 милиона)
Kate Mos
Кейт Мос, "лошото момиче" на модата явно е определена да завземе световните модни подиуми като буря...Нейното портфолио включва световноизвестни марки като Dior, Vogue Eyewear, Cidade Jardim, Longchamp, David Yurman, Rimmel и YSL.

No 4: Adriana Lima ($8 милиона)
Adriana Lima
Адриана Лима е едно от лицата, които украсява каталозите на Victoria's Secret и модните подиуми. Тя е известна като един от най-сексапилните модели в света. Омъжена е за баскетболния играч Marko Jaric..

No 5: Alessandra Ambrosio ($5 милиона)
Alessandra Ambrosio
И отново бразилски "ангел" на Victoria's Secret - Алесандра Амброзио. Представя световноизвестни марки от ранга на Dolce & Gabbana, Moschino и бразилския спортен бренд Colcci.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign