Какво не могат да понасят представителите на зодия Овен

Какво не могат да понасят представителите на зодия Овен (21 март - 20 април)

Овните са прекрасни организатори, ето защо те не понасят хората, които им "дават тон в живота".

Натрапчивост и нахалство - Овните не обичат да им се натрапвате. Ако си имате работа с Овен, не му звънете периодично, за да му напомняте за часа или датата на срещата ви, още по-малко пък го притискайте да Ви се ообажда или му поставяйте ултиматуми - той сам ще реши кога да се види с Вас.

Неорганизираност - не пречете на Овена с небрежността и "безхаберието" си, а се придържайте към плана, който той е начертал.

Хората, които често мрънкат, молят за помощ или хленчат - да, разбира се, Овенът ще Ви помогне, ако имате нужда от това, но към хленчещите хора и тези, които злоупотребяват с отзивчивостта му, той е безкомпромисен!

Лошата, натрапчива миризма, излъчваща се от хората - това пречи на Овните да възприемат събеседника си като 'дете на природата', а те искрено вярват в това!

Авторитарното поведение - опитайте се да се наложите с такова поведение на Овен, но преди това се убедете, че сте се барикадирали надеждно!

Неестествеността - Овните считат, че всичко, с което природата е дарила човека трябва да бъде съхранено и показано, а не прикривано или променяно.

Хората, които обиждат по-слабите от тях - Овните имат суперизострено чувство за справедливост.

Еднообразието - хората трябва постоянно да изненадват Овена, ако той почувства скука и еднообразие в общуването, веднага ще Ви замени с нов, по-интересен обект.

Спомените за миналото - Овенът е индивид, устремен напред и чуждите спомени за миналото за него са ненужна информация.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign