В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Лъв?

В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Лъв?

Не трябва да се влюбват в Телци.

Защо?

Вие просто изпитвате необходимост от това хората да Ви харесват, ласкаят... поне мъничко да Ви се възхищават. Но, ако трябва да сме съвсем точни, желанието Ви е всички около Вас да са запленени от личността Ви и да Ви обсипват с комплименти - по възможност 24 часа в седмицата. За съжаление обаче Телецът е далеч от този свят на суета. От него няма да чуете и една 'напудрена' думичка - не заради друго, ами защото това е извън неговите разбирания. Телецът не е в състояние да прави излишни похвали. Но не само това е проблемът. Съществува и друг 'минус' за Вашите хармонични любовни взаимоотношения: Рогатото (с най-добри чувства) иска стабилна и дълготрайна връзка, в която ще се почувства в безопасност, а огнената Ви душа на Лъв далеч не е безопасно убежище... :)

И все пак... ако вече сте се влюбили в Телец

Готови сте да се лишите до голяма степен от собственото си тщеславие? тогава съществува някакъв шанс. Така и така целият свят е във възторг от Вас... не се съмнявайте в това!
Не е необходимо да дискредитирате всичките си прекрасни качества и да омаловажавате заслугите си, просто в общуването си с Телец бъдете мъъъънииичкооо по-скромни и тихи. Телецът обича приятелските компании, в които може да се отпусне и да си пообщува с открито сърце. Обича изкуството, светските мероприятия, музеите, театрите, красиво поднесената, вкусно приготвена храна - ето Ви малък жокер как да го задържите до себе си. По-често му предлагайте да отидете заедно на екскурзия или почивка, прекарвайте времето си заедно сред природата и се постарайте да спечелите доверието му. Успеете ли да пробиете бронята - Телецът е Ваш!
Прочетете и за останалите зодии ТУК 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign