Изпитание на чувствата: любов или навик сте Вие за него?

Срещате се от доста дълго време и отношенията с партньора са влезли в обичайното русло. Може би вече се замисляте за това, какво поддържа тази връзка - любовта или установения навик. Проверете - това изобщо не е трудно. Уникалните отношения между хората могат да се проверят, когато се вгледаме в дребните подробности на реакциите при различни и неочаквани ситуации. За да тествате силата на връзката, поставете на любимия три изпитания...

1. Изпитание на сантименталността, сълзливостта и прекаления ентусиазъм

Тук имаме няколко възможности:
 • Заведете любимия на кино - една сълзлива мелодрама е подходяща за случая. Докато гледате филма, ежеминутно се интересувайте от становището му по въпроса за роклите на героините от филма. В края на филма може да кажете, че бихте искали още веднъж да го гледате.
 • Прекарайте една уютна, романтична вечер насаме и през цялото време припомняйте най-незначителните събития, случили се между вас. Питайте го усърдно дали помни това или онова събитие. Извадете албума със снимки и си припомнете всички мили моменти, в които е правена всяка една от фотографиите.
 • Доведете в къщи бездомно коте, поплачете за него и разкажете на любимия колко Ви е тъжно за малкото животинче. След това, ако нямате възможност да го задържите, намерете му дом при приятели. В този момент ще можете да разберете дали любимият проявява съпричастност към Вашите терзания.
 • Напишете на любимия стихотворение /особено ако нямате никакъв поетичен талант:)))/. Прочетете го и наблюдавайте реакциите му.

Вашият партньор преминава през първото изпитание, ако е успял убедително да се престори, че му е интересен романтичния филм и доброволно си е спомнил някой мил момент от историята на връзката Ви, както и важните за Вас дати. Голям плюс за връзката Ви е това да не Ви прекъсва, докато говорите и споделяте собствени емоции дори по някой тривиален въпрос.

Струва си да се замислите за качеството на Вашите отношения, ако мъжът до Вас не желае да си устройвате романтични вечери, никога не гледа филмите, които Вие харесвате, а настоява да гледате само и единствено неговите любими. Знак за охлаждане на Вашите взаимоотношения е фактът, че той не проява желание да общува с близките Ви и да празнува празниците заедно с тях (разбира се, ако те се държат добре с него).

2.Изпитание на боледуването

Поведението на мъжа в трудна ситуация е най-добрата демонстрация на истинските му чувства към Вас. Затова, ако се простудите, не бързайте да хуквате към работа. Вземете си болнични, за да видите как любимият мъж ще се погрижи за Вас.

Вашият мъж гордо е издържал изпитанието, ако:

 • Ви затрупа с всевъзможни хапчета и сиропи, и се опита да сготви за Вас - дори да е само чаша топла супа.
 • С готовност отговаря на всички Ваши капризи, като например да притича да купи портокали или да намери топло одеяло.
 • Звъни на баба си, за да разбере какви са народните средства за борба с настинката.
Вие трябва да се притеснявате за отношенията си, ако:
 • Той си взима почивка от работа, уж за да се погрижи за Вас, а през цялото време лежи на дивана пред телевизора и дори пита какво ще му сготвите, защото е огладнял от всички тези грижи по Вас.
 • Заявява, че е много зает и не може да се грижи за Вас, но все пак ще мине да Ви види за кратко късно вечерта.
 • Казва, лягайки до Вас, че всъщност Вашата настинка е дребна работа, но виж - той страда, защото май вдига високо кръвно и е видно, че има нужда от почивка.
3.Изпитание на парите

Кажете на любимия мъж, че в момента изпитвате сериозно финансово затруднение и спешно се нуждаете от помощ. Този метод ще проработи, ако Вашият доход е равен или малко по-висок от неговия.

Вашият любим изпитва към Вас искрени чувства, ако:
 • Още на деня Ви даде необходимата сума. Дори да попита за какво са Ви парите, въпросът е съвсем уместен.
 • Ако партньорът Ви също изпитва финансови затруднения, но все пак отделя сума, с която да Ви помогне.
 • Ако Ви даде своята дебитна карта заедно с PIN-кода, това е най-положителният сигнал, че той е искрен и Ви се доверява.
Той не е достоен за Вашeто доверие, ако:
 • Свие рамене и отговори, че сега няма излишни пари за раздаване.
 • Старателно крие дебитната карта и PIN-кода си.
 • Поучава Ви надълго и широко/и прекалено досадно/, че трябва сами да отговаряте за собствените си задължения.
 • Дава Ви пари, но преди това с бизнес-тон уговаря сроковете на заема, а също така и проценти лихва по него. В този случай може да се каже, че мъжът до Вас все още не е решил кое има по-голямо значение за него: Вашите взаимоотношения или неговите собствени финанси.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign