Предизвикват ли подозрения подаръците, направени без повод?

Букетът цветя, подарен от любимия мъж 'просто ей така', неочаквана романтична вечеря на свещи и дори изненадващо поднесената кутия луксозни шоколадови бонбони - казват, че всичко това не води към нищо добро...
Три четвърти от англичанките, имащи сериозни и дългогодишни връзки са взели участие в следната анкета - "Как реагирате на подаръци, направени без повод".
Внезапните подаръци, направени от партньора без никакъв повод създават предпоставки за подозрения, че се случва нещо 'не както трябва'. Оказва се, че нивото на подозрителност е право пропорционално с цената на подаръка - колкото по-скъп, толкова по-силни съмнения предизвиква, съобщава Daily Mail.
Почти половината от мъжете, анкетирани допълнително, признали, че са престанали да поднасят каквито и да било подаръци на любимата си, защото са имали горчив опит с женската параноя.
Питаме се дали можем да наречем това явление "типично за англичаните" или то важи и за останалите хора по света. Скъпи читателки, молим ви, споделете как реагирате на такива неочаквани подаръци, направени от любимия, с който имате дългогодишна връзка? :)


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign