Топим излишни килограми с шоколадова диета

Всички почитатели на шоколадовите изкушения могат да си отдъхнат..измислиха и шоколадова диета. Но, мили шоколадомани, не се заблуждавайте...Въпреки сладкото си наименование, шоколадовата диета е една от най-строгите диети. Според отзивите за диетата, тя е особено ефективна и може да свалите порядъчно количество килца.

Шоколадова диета: Важните неща, които трябва да знаете за нея!


Шоколадовата диета включва в менюто си само шоколад - не повече от 100 гр. на ден. Шоколадът е висококалорична и питателна хата, така, че от гледна точка на павилата, 100 гр. тъмен шоколад е напълно достатъчен, за да поддържа живота. Освен това, шоколадът е един от най-добрите стимулатори за човешкия мозък, така, че диетата няма да повлияе на Вашата работоспособност.

Внимание: Шоколадовата диета е противопоказна за тези, които имат проблеми с храносмилателната система и кръвното налягане. Такъв вид драстично ограничаване на храната може да доведе до виене на свят, гадене, слабост, хипотония (ниско кръвно налягане).
Ако изпитате някаква слабост, но възнамерявате да проведете диетата до край, в никакъв случай не употребявайте алкохол.Шоколадовата диета забранява употребата на алкохолни напитки, а също така и лекарства, които имат в състава си алкохол.

Шоколадова диета: Меню

По време на шоколадовата диета трябва да приемате по 30 гр. шоколад и чаша черно кафе три пъти дневно, които трябва да се приемат в комбинация едновременно.
Чай (черен, зелен, билков) и минерална вода се допускат за прием един час преди или след консумацията на шоколада.

Колко време да правим диетата?

Препоръчително е да издържим до 3 дни. С шоколадовата диета се свалят до 300 гр. излишно тегло на ден.

И не забравяйте, че всяка диета трябва да е съчетана с физически и лицеви упражнения.

Пилатес у дома: 10 упражнения за напреднали - Част 1

Пилатес у дома: 10 упражнения за напреднали - Част 2

А всички почитатели на диетите могат да намерят нещо полезно, ако прочетат 100 Съвети за тези, които са на диета.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign