Сухите шампоани пестят време...и вода

Всяка минута в необятният свят на козметиката се случват малки чудеса. Интересна и практична новост е създаването на сух шампоан, който внесе нов смисъл на миенето на косата - без вода!
Сухият шампоан превръща омазнената, мръсна коса в чиста и блестяща с помощта на активни съставки, които буквално "изяждат" мръсотията. Начинът на употреба е лесен - нанасяте върху корените на косата, изчаквате 15 минути и разресвате. Косата отново е бляскава, чиста и определено суха.
Разбира се, той не може да замени изцяло стандартното миене на коса с шампоан, но може да Ви спаси в ситуации, когато няма вода или Ви липсва време за миене на косата.
Сух шампоан може да се закупи от козметичните щандове на аптеките. Цените са достъпни, а козметичният продукт заслужава да присъства в наборът козметика на всяка дама.
Марката сух шампоан, която се налага на българския пазар и печели положителни отзиви е на френските лаборатории Klorane. Продуктът се предлага във варианти за мазна коса, суха и нормална коса. Подробна информация за продуктите може да откриете ТУК.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign