Брестокс (Breastox): Ботокс за увеличаване на гърдите

Идва краят на ерата на силикона в гърдите! Пластични хирурзи са разработили революционен безкръвен метод за корекция на гърдите, който се нарича брестокс (breastox). В гърдите се инжектира ботокс и те възвръщат младежкия си вид, а същевременно увеличават обема си.
Процедурата отнема само половин час. Breastox спомага за подмладяването на бюста и възвръща формата му от преди раждане. Естетическите специалисти твърдят, че инжектирането му може да бъде направено три месеца след раждане.
Ботоксът спомага гръдните мускули да укрепнат, а бръките, причинени от застаряване или шокова доза слънце, след тази процедура се заглаждат. За обезболяване лекарите третират мястото, на което се извършва манипулацията със специален обезболяващ крем.
Лекарите предупреждават, че не при всички жени може да се постигне идеален ефект върху гърдите без операция. За тези, които вече са използвали силикон, ботоксът е напълно противопоказен.
Процедурата има и своите недостатъци, от които главният е, че е краткотрайна. Подмладяването и повдигането на бюста е само за три месеца. След това трябва да повторите процедурата.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign