7 Идеи за уют в кухнята

Кухнята е тайното кътче на жената, мястото, където прекарва част от времето си, за да приготви храна за семейството, уютното място, където да изпие сутрешното си кафе...Това място ще стане по-уютно, ако добавите малките детайли, които ще му придадат индивидуалност - веселите магнити по хладилника, ефектните чаши за кафе, красивите перденца. Ето и няколко идеи за кухнята:

Ефектни кутии за съхранение на сладкиши

Удоволствието да изпием кафето или чая си ще се увеличи от красивите кутии за сладкиши, които да подредим на масата.
Смешни порцеланови фигурки

Те ще създадат весели, цветни петна във Вашата кухня, а също така и чудесно настроение за погледа Ви.
Завеси за прозореца

Красивото перденце на прозореца в цветове и орнаменти може да придаде закачлив и уютен вид на кухнята.

 Римските щори

Те са също идеално решение за кухнята. Стоят значително по-изчистено и стилно от обикновените перденца.Рисунка на стената

А защо не? Кухнята все пак е мястото, в което се чувствате свободно и имате желание да прекарате приятни минути. Една рисунка на стената ще бъде чудесно цветно допълнение към интериора.
Забавни магнити за хладилника

Веселите магнити на хладилника са радост за очите и на малки, и на големи. Как да ги направите - фото урок /стъпка по стъпка/ може да видите ТУК.


Поставка за вино

Ако сте ценители на чашата хубаво вино преди и по време на вечеря, еда поставка за вино ще бъде както ефектно допълнение към интериора на кухнята Ви, така и полезна вещ, в която да съхраните няколко бутилки от любимите вина.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign