Шикозен смартфон за дами: iPhone4 Lady Blanche от Gresso

След умопомрачителния модел iPhone4 Time Machine, компанията Gresso представя нов, лимитиран модел, ориентиран изцяло към представителките на нежния пол. Той се казва iPhone4 Lady Blanche и ще бъде пуснат в два варианта - украсен с кристали Swarovski или с бели диаманти с тегло на всеки от тях 0,01 карата.

На задния панел на смартфона са разположени три съвършено независими един от друг швейцарски часовникови механизми. Те показват времето в Ню Йорк, Лондон и Москва. До всеки от часовниковите механизми има прозорче, украсено с диаманти. Използвана е технологията "плаващ диамант", която цели да създаде на новия смартфон уникален блясък от прекрасната игра  на светлината.
За предпазване на устройството от външни повреди е използвано трайно минерално стъкло с диамантено покрпитие, а за корпуса на смартфона е използван ценният материал от естествени антилски перли  La burgaudine.
Това луксозно бижу ще бъде пуснато на пазара в ограничен тираж - само 150 броя от всеки вариант и ще се продава до края на тази година на цена $ 7000 за модела с кристали Swarovski и $ 30000 за диамантената версия.

Gresso iPhone4 Lady Blanche е достъпен за предварителна поръчка на официалния сайт на компанията: www.gresso.com .

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign