Магнити за хладилник "Веселите плодчета" - Фото урок (Стъпка по стъпка)

Тези забавни магнити за хладилник може да направите лесно с подръчни материали. Необходими са Ви няколко разноцветни пластасови капачки...и много фантазия. Това е един чудесен начин да придадете уют и индивидуалност на кухнята. Разбира се, винаги може да си купите магнити от магазина, но удоволствието, което ще Ви донесе фактът, че сте изработили нещо със собствените си ръце, не може да се замени с нищо друго. И така...какво Ви е неободимо: разноцветни пластмасови капачки, пластелин, магнитна пластинка, разноцветни жички, кабелчета или вързанки, лепило за пластмаса, весели пластмасови очички, ножица...

Стъпка 1: Използвайте макетен нож, с който да пробиете дупка в горната част на капачката, през която ще вкарате шнурчето, а също така и малък триъгълен разрез, за да завържете вързанката.

Стъпка 2: Направете панделка от вързанката, прекарайте вързанката през дупките на капачките, завържете и след това запълнете вътрешността на капачката с пластелин.

Стъпка 3: От магнитна пластинка изрежете кръг, който ще послужи за основа на магнитите.


Стъпка 4: Прикрепете магнитната пластина в долната част на капачката, като нанесете лепило не само по краищата на капачката, а и по ръбчето на магнитната лента. Може да украсите готовите магнитчета с очички, косичка от конци и каквото се сетите още. Изчакайте да изсъхне добре. Магнитите Ви са готови!

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign