Доналд Тръмп открива нов хотел в Панама Сити

Американският милиардер Доналд Тръмп откри своя нов хотел Trump Ocean Club, Панама.
70-етажният красавец се издига на височина 284м., което го прави най-високата сграда в Латинска Америка до момента.
Разкошният хотел трябва да удовлетвори потребностите на елитните пътешественици, чието число нараства с всяка изминала година. Освен това, очаква се той да стане една от главните атракции на Панама Сити, което ще увеличи притока на туристи и бизнесмени в този регион.
Дизайнът на хотела е разработен от колумбийската архитектурна компания Arias Serna. Както виждаме, креативният екип, създал Ocean Club е бил инспириран от  Burj Al Arab, Дубай и сега на света се появи вторият разкошен хотел във формата на корабно платно.

В хотела има 369 стаи, от които 47 са лукс класа, 37 асансьора, спа център, казино, пристанище за яхти, игрище за голф, бутици на известни модни марки и частен плаж.
Освен това, Trump Ocean Club има тераса с площ 900 кв.м., с огромен басейн и съвременни конферентни зали с площ 4200 кв.м. С обслужването на гостите на хотела са ангажирани над 1000 служители.
Стойността на една нощувка стартира от 300 долара. По думите на главният управител на разкошния комплекс, в момента са продадени почти всички търговски площи, апартаменти и офиси, които са били обявени за продажба на цени от 250 000 долара до 1 000 000 долара.
Доналд Тръмп и неговите партньори са инвестирали в тази сграда над 430 милиона долара. Хотелът Trump Ocean Club е първият опит на американския милиардер в хотелския бизнес извън пределите на САЩ.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign