Луксозна яхта "Тропически остров" създаде Yacht Island Design

Британската компания производител на яхти класа "лукс" Yacht Island Design продължава да ни изненадва с потресаващи концепции на яхти ново поколение-
Този път дизайнерите на фирмата представиха разкошна яхта Tropical Island Paradise, главната особеност на която е впечатляващата палуба, изпълнена във вид на възхитителен тропически остров.

На палубата са разположени палми, пясъчен плаж с басейн във вид на синя лагуна, дървени кабинки за преобличане и даже огромен вулкан, от който вместо лава извира водопад. Вулканът закрива главния вход, който води към разкошна каюта за собственика на яхтата и 4 VIP-каюти за гости. Всички жилищни помещения имат собствени големи балкони.
На борда на яхтата има още частен спа-салон, бар на открито, въртолетна площадка, кино, фитнес-зала, стаи за игри и зона за отдих с шезлонги, катери и водни мотоциклети.
Максималната скорост на 90-метровата луксозна яхта е 15 възела. Това не е най-високият показател за този тип плавателни съдове, но на кого му е нужна бързина, когато пътува в такива разкошни условия?comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign