На гости в салона на Dior

Понякога модните къщи създават истински произведения на изкуството. Подобни тоалети се шият в един-единствен екземпляр и се показват в Седмицата на Висшата мода, откъдето стават част от частни колекции.
Парижанката Аликс Бонкут, водеща блога Cherry Blossom Girl е посетила салона на Christian Dior, намиращ се на авеню Монтейн... нека разгледаме уникатите, които е заснела...
Всеки детайл от роклята е ръчна изработка...

 Прието е роклите "haute couture" да се обличат само на най-тържествени мероприятия.
Тоалетите - уникати, създадени в модна къща Dior са обмислени до най-малкия шев, а допълнителните елементи, бродерии и апликации се изработват само ръчно.

Шоу-румът на Dior представлява преди всичко експозиция на най-добрите творения на марката. Тук можете да видите както превърнали се в легенда рокли, така и последни модели от най-новите колекции.
Всяка жена, попаднала в салона на Dior на авеню Монтейн би се почувствала като принцеса, пристъпила в приказния свят на модата...
Специалистите, работещи в модна къща Dior ще изпълнят всяка поръчка, независимо от това колко е сложна. А, за да може клиентката по-лесно да се ориентира в избора на рокля й се предлага да разгледа албума с най-добрите произведения на бренда.
Стените на салона са украсени с фотографии,  увековечили ранните работи на Dior.
Можете също да си направите и кратка, но безкрайно интересна разходка назад в историята... Достатъчно е просто да разгледате стените на салона, които са украсени със снимки, показващи първите рокли на Dior - творения на самия Кристиан Диор от началото на 50-те години.
 Интериорният дизайн на салона също е премислен до най-мъничката подробност.
Поглеждайки към красивите антикварни мебели, ще останете с впечатлението, че тези великолепни кресла и масички са били безмълвни свидетели при създаването на първата колекция рокли от маестро Диор...
 Визитната картичка на модната къща - силуетът New Look, който прослави Кристиан Диор през 1947 година.
Образът на жена с перфектни пропорции - тънка талия и съблазнителен ханш, е актуален и днес.
В салона на Dior можете да намерите чудесни модели на вталени жакети, пищни поли и рокли с корсети...
 Към разкошния тоалет обезателно трябва да бъде избрано и подходящо бижу...
В момента хит в ювелирната мода са растителните и животински мотиви...

Вижте също и последната колекция украшения на бренда: 
Деликатните, ефирни тъкани... дантелите... бродериите и мънистата, превръщат роклята в скъпоценно произведение на изкуството.
За всеки елемент от тоалета отговаря отделно ателие и майстори... 
Рокли, украсени с цветя... покрити с най-тънка дантела и имитиращи неустоимата форма на морски вълни - фантазията на дизайнерите на Dior е безгранична!
Сватбените рокли на Dior са покорили не една звездна булка. За изработката на всяка рокля дизайнерите и шивачите, работещи в модната къща, отделят от един до няколко месеца.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign