10 Бюти съвета от известни холивудски красавици

1. Съвет от Елън Помпео

Крем на клепачите:
"Когато сте решили да си направите 'опушен' грим, нанесете преди това върху зоната около клепачите си овлажняващ крем, тогава нанасянето и попиването на сенките и молива ще бъде много по-лесно. Ако по долния клепач сенките са дошли твърде много, туширайте наситеността им, като нанесете малко пудра."

2. Съвет от Айла Фишър
Извийте миглите
" За да можете да извиете миглите си по-качествено, подръжте извивачката за ресници за няколко секунди под горещата струя и след това пристъпете към работа. Миглите Ви ще се задържат по-дълго извити."

3. Съвет от Фрида Пинто
Ангелски поглед
" За естествен макияж, нанесете върху клепачите си прозрачен, бляскав гланц за устни."

4. Съвет от Холи Бери
Красиви, естествени устни
" За да могат устните Ви да изглеждат по-естествено, мацнете 2 пъти с червено червило, размажете по цялата им повърхност и нанесете блясък с 3D ефект."

5. Съвет от Гуен Стефани
Смесвайте различни оттенъци
"Обичам да си правя собствен нюанс червило като смесвам различни цветове. Винаги започвам с матово, а отгоре нанасям няколко слоя глос или перлено червило в други краски."

6. Съвет от топ гримьора на Dior
Макияж за очи, подходящ за горещите дни
"За да не се разтича грима Ви, използвайте продукти за основа, водоустойчива очна линия/молив и спирала. Основата за сенки за очи ще фиксира грима Ви и няма да му позволи да се разтече, дори и в най-топлите дни. Ако върху червилото нанесете прозрачен балсам за устни, то ще издържи много по-дълго."

7. Съвет от Джой Браянт
Лакът за нокти не е задължителен
"Харесват ми добре оформените и полирани нокти. Те изглеждат много елегантно и ненатрапчиво и са перфектен вариант, когато нямате време да ги лакирате."

8. Съвет от АнаЛин МакКорд
Придайте светлина на погледа
"За да могат очите Ви буквално да 'греят', нанесете коректор с два тона по-светъл от този на кожата си в зоната около тях."

9. Съвет от козметика на Зоуи Салдана
Не забравяйте за SPF
"Ако имате мургава кожа, достатъчно е продуктите Ви да са с фактор SPF 15, ако пък е светла, то се ориентирайте към SPF 30."

10. Съвет от визажиста на Дженифър Анистън
Сияние на кожата без специални средства
"Кожата Ви може да има приятно сияние и без да използвате продукти със светлоотразяващи или блестящи частици. Ексфолирайте я няколко пъти в седмицата с помощта на пилинг, съдържащ плодови киселини или със скраб, обогатен с ензими. В нощните Ви продукти трябва да има ретинол, а в кремовете и лосионите Ви SPF. Розовата вода и изплакването на лицето с хума, правят тена много по-равномерен."


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign