25 Идеи за устройването на работна зона у дома

Ако сте от щастливците, които имат възможността да работят от вкъщи, можете да отделите няколко минутки, за да погледнете тази статия. Надяваме се, че информацията в нея ще бъде полезна както за Вас, така и за студентите и учениците, които също прекарват доста време пред компютъра и над учебниците.

За да може работният Ви процес да тече не само удобно, но и продуктивно е наложително 'домашният Ви офис" да бъде аранжиран и подреден правилно, и красиво.
 Мини-офисът можете да разположите дори и в най-малката стая от дома. Допълнителната мебел като стилажи и шкафове ще Ви помогне да разграничите работната зона от останалата част на помещението.

Важно е да решите в какъв стил да бъде решен Вашия офис. Дали ще се спрете на минималистичен, котидж, барок или нещо друго, зависи не само от вкусовите Ви предпочитания, но и от интериора в избраното помещение.

Друго важно 'перо', на което трябва да обърнете внимание е цветовата палитра. Уместни в случая са пастелните, светли тонове, които изпълват стаята със светлина, допринасят за творческо настроение и спокойствие, не дразнят очите и не отвличат вниманието. С декорацията също не бива да прекалявате. Достатъчни са само 2 или 3 акцента, които да придадат индивидуалност на Вашата работна зона.

Чудесна идея е да разположите мини офиса си в гардероб, пригоден за целта. Когато приключите с работата си, просто затваряте вратите и в стаята не остава и помен от служебните Ви ангажименти... :)

А сега Ви предлагаме няколко идеи, които могат да Ви послужат за муза:


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign