Къде отиде любовта?

В сезона на летните страсти и емоции може да си зададете точно този въпрос. И всичко това да съвпадне с усещането, че половинката ви изневерява. Изкушенията са навсякъде, а едно пътешествие извън страната, например, може да бъде повод за опит от "забранения плод". Сексуалният Ви живот е в застой, липсва спонтанност и споделеност на емоциите. Вие знаете, че пътят на добрите взаимоотношения в двойката минава през леглото, но нямате идея как да възобновите предишния пламък във връзката?
И някак неусетно започвате да осъзнавате, че причината за непрежението се корени в съмненията за изневяра, които храните спрямо половинката си. Те блокират нормалния поток на разговори, сексуалното привличане и разкрепостеност между Вас.
В желанието си да бъдем полезни Ви предлагаме признаците на изневярата - за Него и за Нея. Знаем, че сексуалният живот зависи от увереността, която всеки изпитва към себе си и към любимия човек. Не желаем да бъдете лъгани, а още по-малко да се самозалъгвате. Искаме да възстановите добрите стари сексуални навици във връзката и да се насладите на горещото си лято.
Ето защо, четете внимателно, сравнявайте и най-важното - мислете! защото лятото не е време за съмнения, а момент, в който да реализирате и най-скритите си сексуални мечти. Дерзайте!
Тя Ви изневерява, ако...
Той Ви изневерява, ако....


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign