Как лъжат представителите на зодия Риби

Рибите не лъжат - те фантазират. Създават си свой собствен, вътрешен свят, в който всичко е по друг начин. Стараят се обаче да убедят и околните в реалността му...
Жената Риби често пъти си измисля несъществуващи ухажори, приписвайки им качества, които Вие самите бихте искали да видите в човека до себе си, и с охота разказват на приятелките си как са обграждани с внимание от влюбените в тях кавалери. При това казаното от тях звучи повече от убедително - те са в състояние да разиграят цели спектакли, описвайки Ви как са прекарали уикенда с красив, романтичен мъж или пък ще Ви представят други подобни сценарии.
Не съдете строго Рибите за лъжите им - чрез тях те се опитват да примирят себе си с действителността и да докажат, че и при тях "всичко е като при останалите хора, а може би дори по-добре". Да не говорим пък, че на глобална и зла лъжа жените Риби не са способни - те я презират.
Мъжете Риби са родени разказвачи, те лъжат от любов към изкуството или, за да не загубят това, което имат. И няма как да не им повярваш - очите им са толкова искрени, колкото не изглеждат дори, когато говорят истината.
Между другото, както и Водолеите, Рибите са прекрасни детектори на лъжата - улавят я така, все едно е материализирана във въздуха...


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign