Как лъжат представителите на зодия Везни

Везните лъжат и сами се ядосват, защото като цяло те лъжат главно себе си. Най-често техните лъжи са своеобразен опит да си подарят душевно спокойствие. Те могат да се убеждават, че всичко им е наред, дори и ако проблемите буквално са залепени на вратите и прозорците им.
"Техниката на щрауса" често пъти си играе с Везните лоши шеги, тъй като се оказва, че подът е бетонен... С лъжите си, представителите на зодия 'кантарче', вредят главно на самите себе си. В отношенията си със стари приятели и родственици, Везните са праволинейни и откровени до безкрайност, тъй като още от детството си са запомнили, че 'лъжата им е изписана на лицето'. По тази причина, ясно давайки си сметка, че въпросните хора добре ги познават, те не се и опитват да експериментират, опирайки до лъжи.
Трябва да добавим, че на Везните перфектно им се отдава да заплитат интриги, особено пък, ако те са в интерес и изгода на бизнеса. От тях стават перфектни адвокати и дипломати; само 'битовата', лична лъжа не е от силните им страни, за сметка на това пък, глобалната измама в голям мащаб е напълно в духа на този знак. Но дори и тогава те не толкова лъжат, колкото хитруват, използват лукавство и актьорско обаяние.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign