Lash Architect 4D от L'Oreal Paris: Новата спирала с 4D ефект за миглите

L'Oreal Paris сбъдна мечтите на милиони жени по света с новата си спирала Lash Architect 4D. Козметичният гигант им предлага да превърнат магията на хипнотичния поглед в реалност.
Новата спирала е с иновативна формула, която съдържа уникални съставки. Те са активни в 4 направления - обем, дължина, цвят и извивка на миглите. Съчетанието от моделиращи влакна с ексклузивна четка дава невиждани резултати. Lash Architect 4D създава една нова визия в макияжа с ефект "изкуствени мигли". Сега това са 4D изкуствени мигли, но с Вашите собствени мигли.

Моделиращите влакна, които влизат в състава на формулата, създават един невероятен обем на миглите. Може би ще Ви бъде интересно да знаете, че тези 4-милиметрови влакна са изработени от същия материал, който се използва при изработката на изкуствените мигли. Благодарение на това, спиралата постига изключителен ефект на удължаване на миглите Ви.


Черният пигмент на спиралата е 2 пъти по-интензивен в сравнение с класическите спирали, а специални вещества с растителен произход улавят естествената извивка на миглите.
Резултатът: мечтаната визия за Вашите миглите ...и един хипнотичен поглед. Една хипноза в 4D формат.
Посетете официалният сайт на L'Oreal Paris: www.loreal-paris.co.uk

Всички дами, любителки на модните покупки , качествената козметика и парфюмерия, са "Добре дошли!" в онлайн-бутиците за красота, мода и стил
comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign