Звезден тренд: Обувки в бежово

D & G
В емблематичния сериал "Сексът и градът" Кари Брадшоу притежаваше огромна колекция от обувки. В действителност обаче далеч не е необходимо да превръщате гардеробната си в музей за обувки, за да сте в крак с модните тенденции. В Холивуд се появи нов хитов тренд, който Ви позволява съществено да съкратите средствата, отделяни за сандали, чехлички и т.н. Днес знаменитостите отдават предпочитанията си на универсалните бежови обувки.
За практичността на бежовите обувки е писано и говорено много. Първо - те визуално издължават краката. Второ - цветът nude подхожда на всякакъв тоалет. И в този ред на мисли не е изненадващо, че известните дами предпочитат обувките в такъв нюанс пред всякакви други варианти. Ако и на Вас Ви допада идеята, отделете време да се запознаете със следващите полезни съвети:

* Обърнете внимание на нюанса бежово на обувките, когато ги избирате: той трябва да бъде същият като този на кожата Ви или максимум с два тона по-тъмен.

* На пръв поглед обувките в бежово създават впечатлението, че и тоалетът Ви трябва да е в същата гама, но в този случай рискувате да изглеждате 'бледо' и може би леко скучно. Ако пък все пак сте се спрели на този вариант, подберете дрехи от коприна или дантела, които съчетайте с впечатляващи бижута (например такива с кристали).

* Без никакво съмнение хвърлете бежовите си обувки, ако те са загубили привлекателния си вид. На бежовата кожа драскотините и ожулванията си личат твърде много, а това далеч не ги прави да изглеждат привлекателни.

* Обърнете внимание и на педикюра си, ако сте избрали модел с открити пръсти или пети, както и на състоянието на кожата на краката си - сининките, ожулванията и драскотините изпъкват още повече, когато сте с бежови обувки.
Fennia 2 - Light Nat LthrFelicite - Bone Leather
Clay - NudeSanibel - Nude


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign