Какъв е мъжът Ви според зодията му: Лъв

Лъв (23 юли - 22 август)

Центърът на Вселената


Най-вероятно вече сте забелязали: той обича да бъде доминиращата страна. Ето един мъж, който държи да изумява околните, да бъде непрекъснато под светлината на прожекторите и да води тълпите. Не се лъжете - този толкова енергичен и инициативен представител на зодиака нерядко изпада в пословичен мързел.

Отношения с партньора: Ще се наложи изцяло да промените речника си: с него "добре" е най-малко "прекрасно", по-често - "сензационно", дори "фантастично". Бъдете най-вярната му почитателка, тъй като мъжът Лъв обожава да бъде обожаван! Не приемайте всичко, което Ви каже за чиста монета - за да бъде център на Вселената, той често преувеличава, без да мисли за последствията от думите си.

Какъв баща е?: Той е шампион, когато се отнася до това да научи децата си на правилата на живота, но може много бързо да замени позицията си на баща-мечта с тази на строг родител. Избухва в неконтролируем гняв при всяка лъжа, липса на уважение или проява на мързел. Но не по общоприетите причини, а заради това, че един баща Лъв трябва да се гордее с малките си, поради което те трябва да са съвършени.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign