Какъв е мъжът Ви според зодията му: Стрелец

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Почитател на силните усещания...

Бездействието го кара да изпада в депресии. Рутина и ежедневие не са сред любимите му думи. Стрелецът е изключително адаптивен и винаги готов да се впусне в приключения. Ако може да се вярва на планетите, този мъж ще направи невъзможното, за да Ви спаси, ако се забъркате в неприятности. И то без да очаква нищо от Вас в замяна.

Отношения с партньора: Следете внимателно разходите му, тъй като Стрелецът е много щедър. Той не се скъпи, когато трябва да Ви купи подарък, но едновременно с това е зодиакалният знак, който най-зле управлява своите финанси. Стрелецът вярва на щастливата си звезда, а през последната седмица от месеца разчита най-вече на късмета си, за да свърже двата края.

Какъв баща е?: Децата обожават този своеобразен герой от типа на Индиана Джоунс, винаги готов за приключения и силни усещания. Внимание - той е много по-всеопрощаващ и спокоен с малчуганите на другите, отколкото със собствените си деца. Няма смисъл децата да се опитват да заблуждават този проницателен баща, който знае наизуст всички номера на хлапетата. Това е напълно нормално - той е използвал същите, когато е бил малък.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign