Какъв е мъжът Ви според зодията му: Везни

Везни (23 септември - 13 октомври)

Спокойствието преди всичко!


Няма по-важно нещо за мъжа Везни от мира и разбирателството в семейството и най-вече от неговото собствено спокойствие. Конфликтите и виковете са непознати за този мъж, той е винаги готов за всякакви компромиси спрямо половинката си, дори да се откаже от собствените си желания.

Отношения с партьнора: Няма да Ви стигне времето, за да му обясните колко е добър, как не сте срещали по-внимателен мъж от него, как взима само правилни решеня и само с него бихте се чувствали щастливи...Представителят на зодия Везни е вечно неуверен и подлага на съмнение способностите си. Искате ли да сте заедно, ще се наложи да го успокоявате непрекъснато.

Какъв баща е?: Отговорен, но същевременно фантазьор. Поняко прекалено строг, друг път изцяло в другата крайност - той прекарва живота си в чудене дали постъпва правилно или не. От време на време е необходимо да внимавате повече за него, отколкото за децата си. Предимството му е, че се разбира много добре с подрастващите, той като е отворен към избора и желанията им.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign