Как се отнася партньорът Ви към секса

 Адамовците, принадлежащи към дванадесетте знака на Зодиака, имат различен подход към секса, който до голяма степен зависи от датата и месеца им на раждане.

Овен
Робърт Дауни Джуниър е зодия Овен...
 Упорити и настоятелни, Овните са готови на всичко, за да притежават харесаната от пръв поглед дама. Интересуват се от порнофилми, пристрастени са към оралната любов.

Телец
Хенри Кавил е зодия Телец...
 Изключително страстни натури. Управляваните от Венера Телци са чудесни любовници, които оставят незабравими спомени, дори раздялата да е била драматична или скандална.

Близнаци
Уентуърт Милър е зодия Близнаци...
 Страшно чувствени и лесно възбудими, те държат на експериментите и новостите. Имат неизчерпаемо въображение по отношение на позите и мястото за правене на секс.

Рак
Вин Дизел е зодия Рак...
 Изтънчени и романтично настроени, Раците държат на разходките под лунна светлина, на шума на прибоя, на нежните обяснения в любов. Имайте предвид, че никой друг не се възбужда до такава степен от целувка, както представителите на тази зодия.

Лъв
Маркус Шенкеннерг е зодия Лъв...
 Царят на животните смята себе си за цар и в областта на секса и иска да се докаже като такъв на всички желаещи. Жените са длъжни да изпадат във възторг от подвизите му в леглото, иначе той бързо ще скъса с тях.

Дева
Хю Джакман е зодия Дева...
 Идеален избор за дами, които държат да вземат инициативата в свои ръце. Девите притежават едно много рядко за мъжете качество - получават по-голямо удоволствие от оргазма на партньорката си, отколкото от своя собствен.

Везни
Уил Смит е зодия Везни...
 Невероятно страстни натури, те невинаги изявяват докрай това си качество, понеже постоянно претеглят всички 'за' и 'против' във връзката си за момента. Обичат красивото в най-различните му измерения, и то до таква степен, че понякога се превръщат във фетишисти - дантеленото бельо например може да ги побърка.

Скорпион
Джош Дюамел е зодия Скорпион...
 Смятат представителите на този знак за едни от най-надарените любовници в Зодиака, но те невинаги оправдават реномето си. Често сменят своите партньорки, обичат необичайните пози, отличават се и с циничния си език.

Стрелец
Брад Пит е зодия Стрелец...
 Безкрайно жизнерадостен знак. Стрелците са бодри и весели, ценят разнообразието, грижат се удоволствието на човека до себе си. Лошото е, че страшно се обиждат, ако не им потвърдят колко са добри в леглото.

Козирог
Джъд Лоу е зодия Козирог...
 Изумителни любовници, които могат да покажат на всяка жена какво означава понятието перфектен секс. Козирозите държат на предварителната любовна игра и докато трае актът, понятието перфектен секс. Козирозите държат на предварителната любовна игра и докато трае актът, по няколко пъти сменят позите. Те са съвършено наясно с ерогенните зони в женското тяло и не пренебрегват нито една от тях.

Водолей
Дейвид Ганди е зодия Водолей...
 Мъжете от тази зодия притежават развинтено въображение и затова астролозите често се шегуват, че именно Водолеи са измислили "Кама Сутра". Те наистина са способни да го направя, но парадоксът е в това, че сексът не им е особено интересен и бързо ги отегчава.

Риби
Келън Лъц е зодия Риби...
 Най-големият им плюс е във факта, чеса лишени от предразсъдъци и комплекси. Мъжете Риби са спокойни натури и много обичат жените, понякога по две-три едновременно. Ако обаче се влюбят истински, то е за цял живот.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign